Larz-Kristerz låg i påsen.........................!


Present från mina svärföräldrar som varit till Älvdalen på minisemester :)

I Östersund

har vi varit idag, köpt virke för att snickra klart påbörjade projekt, i detta fall ballisen! När vi kom hem hängde det en påse på dörren, present till grabbarna trodde jag, men det va till mig :)

Jesper och Linus 17 år den 29/6 Grattis grattis!!!!!!!!!!


Vill ni veta hur det gick.......?

Tänkte att ni kanske oxå "ampedes" lite efter mitt förra inlägg! Hur det gick?? Jo bra bra, somnade lugn och fin efter en sista "kontroll" med grabbarna! Nu tänker mamsen nanna, go´natt och ha det bra och ta det lugnt och ring om det är nåt, blababla!!! och tänk, jag somnade! sov till morgonen, och telefonen hade varit tyst! Och när jag läser kommentarer från son och vänner så känner jag lugnet :)

Liten och ensam................!

känner jag mig! Det är fredagkväll och alla mina "smågrabbar" är ute på "vift" med en fot i tonårsvärlden försöker dom kliva in med den andra i vuxenvärlden, en värld som dom tror är häftig och cool, (som jag) och längre fram i livet kommer dom att upptäcka att verkligheten inte va som dom trodde (som jag) men det är en helt annan story, ikväll är det min story som ni läser, om att vara orolig och ampen mams, om klumpen i magen och grubblet över rätt och fel, och hur hanterar jag det här! Känslan av att tappa greppet, kontrollen, gör ont! Jag vet att den dagen skulle komma, men kanske inte precis nu! och jag tror att jag hört till den skaran som har haft lite väl mycke kontroll, men det finns ingen som har sagt till mig att det är ok att släppa taget, att jag inte behöver ha full kontroll och att jag inte är någon sämre människa för det! Ska försöka slappna av och tänka positiva tankar, jag har ju en förmåga att måla ... på väggen,ska försöka överträffa mig själv och måla nåt annat på väggen :) go natt världen!

Hur har jag kunnat glömma.................................?

Att informera Er att nu har jag SEMESTER!!!!!!!!!!!!!! Måste vara för att jag haft fullt upp! Varit till Umeå och städat Jeppsons lägenhet,tömt Pontus och Sandras lägenhet och förråd på det sista, dumpat det i Sollefteå (men det visste ni redan) tillbringat 2 halvdgr på golfbanan i Åsele, tränat svingar, puttar och framför allt att träffa bollen :) suck....., inte lätt ska jag säga!och så har vi rensat ut allt jäkla "rat" i garaget och dumpat det på tippen, när det blivit kvällning och dags för tv har jag ovaggat slummrat till! Snart är första sem.veckan avverkad och jag kan konstatera att vi har haft en himla tur med vädret :)

till Storgatan i Sollefteå.....................!


Har kört flyttlass från Nygatan i Umeå...............


Midsommar i Svedje!!!!


Idag skiner iafl. solen........

men min näsa fortsätter att snörvla och huvudet känns tungt,ser fram emot midsommar i Svedje med släkt och goda vänner, glömmer snoret för ett tag :) Sen kan man ju fundera hur roligt det är att gå på semester på måndag och inte vara 100!!!

Grattis på födelsedagen Mia!!!!!


Ha,Ha

Måndamorgon, gissa vad jag har på mig? pyjamas.................! Har pratat med äldste sonen, nu är han på svensk mark, sitter på Arlanda och rullar tummarna, väntar på avgång mot Ö-sund!

Sitter fortfarande i pyjamas.............................!

och klockan är snart 17.00, regnet fortsätter att ösa ner, det är ju sanslöst vidrigt väder!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måste bara få tala om.................

Att jag fortfarande sitter i pyjamas klockan visar 11.53 och jag gör absolut ingenting! Får man det? Men nu ska vi se film, ulrik har hyrt " vi hade iafl tur med vädret" en passande dag för den tyckte han :)

Jurik i svingartagen!!!!!


Och regnet det bara öser ner................

Söndamorgon,regn,regn,regn! Vilket deprimerande väder, men som tur var så var det uppehåll i går lördag, då va jag och maken i Åsele och testade moderat tennis, ni vet den här märkvärdiga, lyxformen av motion, nämligen golf!!! Och jag kan säga så här att faaan va kul det va, men inte helt enkelt!! Mias svärfar, svärmor och svägerska är bitna golfare och när man som har dom (ingifta??? i släkten) så måste man ju ta chansen. Ove bjöd med oss på en liten scrambel tävling där man var 4 i varje lag, och så fick vi prova på att slå oss runt en 9-håls bana, sen fick alla pris, en golfboll och en påse med peggar (pinnen man sätter bollen på när man ska slå)Ingen vann och ingen försvann, men jag ska luska lite med Ove va vi fick för resultat, för som han spelade så måste vi nästan ha vunnit :) blev stort imponerad! skulle inte förvåna mig om han ligger i klass med, men hallå vad heter han nu ??? den där snubben som är gift med Elin Woods, ni vet hon som var barnflicka hos Jesper Parnevik och vars mamma heter Barbro och är landshövding ngnstans i Sverige, jo, Tiger Woods :) Ja, ja jag vet..................! (att jag är dryg) Men i allafullafall så letar vi nu begagnade golfutrustningar på blocket för här ska börja spelas golf! Måste nu oxå informera att Pontus och Sandra installerat sig i Sollefteå, Lycka till med nya jobbet Sandra och hoppas ni ska trivas! Putte sitter av tiden idag för flyget mot Sweden som går 19.40 från Nairobi i kväll, skönt att få hem dig! Jesper, Linus och Sanna har fått sommarlov, så hoppas det inte regnar bort för dom, behöver verkligen få ladda batterierna för fortsatta studier i höst! Själv har jag en vecka kvar till semester, hä skönt dä!!!

Sol..................!

Efter kalla, regniga höstlika dagar skiner äntligen solen!!!! snörvlet i näsan börjar ge med sig så det finns hopp om liv. Dagen i dag bjuder på en resa till Lycksele, jag och Limpan ska på turné! Han har en önskan om övningskörning men gruvar lite för att kasta in fyran och gasa upp till 100!!!:) Men hallihallå, lite mer övning bakom ratten krävs nog innan man kan GASA!!!!!! I går började Sandra sitt nya jobb i sollefteå, kul kul, fick en liten rapport från Pontus och det verkar helt ok. Putte börjat nedräkningen, två veckor i Afrikat gick fort, och han verkar mer än nöjd, beräknar vara hemma på fredag : Nu drar vi till Lappstockholm. Ha en bra dag i solen!!

Förresten!! Ska du rösta på söndag?

Det ska jag!!!

Mina vänners.........

bloggar läser jag i kväll och kan konstatera att faaaan va aktiva ni är!!! Här sitter jag på Ersvägen och snörvlar och hostar (undrar om det är sebben basilusker, har inte varit förkyld på flera år känns det som)och inser att i mitt liv händer ingenting!!!! Bernice du åker land o rike runt i jakten på mc-kort (är så jäkla impad) Marita, du ska rusa runt i umeå, säkert pimpad till tänderna i ngn ny walkingstass och sätta rekord i vårruset! Varifrån kommer energin? Kan man dricka den eller? Var det den uppladdningen du höll på me på lördagkväll Marita??? Förebygga vätskeförlusten :) Läser oxå att ni har blivande studenter båda två, kult! minns själv vilken cirkus det var när Pontus och Emma skulle ta studenten, kläder, bilen, studentplakat, och studentmiddan, då en av hedersgästerna va tvungen och fara hem o nanna :) Det var då mamsegull tjuvlånade Emma Hopps silverörhängen (jag lovade), och när vi kom hem på kvällen var ett BORTA!!!!! Mamsen blev förtvivlad, men du mamma! du är förlåten! Jamen hallihallåå! Jag har ju varit på konferans!! I Lycksele, för skolinformatörer och ungdomsansvariga i kommunal, ja det har ja! hm suck....... !

En strandbild till!!!


2 mil lång strand...........!


Här bor Putte!!!!!!


Putte har ringt................

från Afrikat!!! Närmare bestämt från Bamburi Beach Hotel i Mombaaaaaaaaasa!!! Och det har då bara gått bra!!! Evy tänk att nu är din väska ute på stora äventyr :)

RSS 2.0