Nå vare nån som va nyfiken??? :)

Skrolla ner!!!

Vår nya bil!!!!!!!!!!


lörda.....

och magen kurrar!!!! Vaknade halv sex i morse pigg och alert, svidade på mig walkingkitet och stavade iväg, lite småkallt men skönt! Funderar, och funderar på hur jag ska göra med Skövde, både vill och vill inte, kan och kan inte...... fan att det ska vara så svårt! men jag kan ju kasta in en ansökan och se, det kanske gör sig självt! Förresten ska göra en hemlis på rasten idag :) Nån som blir nyfiken??

Ja är hungriiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................

fan, fan, fan

4:de dagen

och det känns ganska ok, men faaan så tvärhungiii jag kan bli ibland, då är det till att distrahera hjärnan, så nu blir det tvättstugan och sen tror jag att jag går ut och krattar, om jag inte fastnar nånstans efter vägen! (vid datorn):)

Finns hopp...

om liv, idag känns det bättre!!! osså har jag spinnat :)

1:a dagen snart över!

Och jag deppar.... livet har ingen mening känns det som! Katastrof, har förgyllt tillvaron med diverse onyttigheter under en lång tid, så nu när jag ska ta tillbaka livet så känns det slut.... ser ingen glädje med nåt, bara tråk, och så jävla jobbsamt..... suck!

Tänker...

på livet........

Kamrater....

och vart va ni?? själ traskade jag runt, lite småtörstig och dyngblöt om strumpor och skor!! Destination MB, där inmundigades lite varmkorv, kaffe och kaka! och SAFT!!! jag tycker inte om saft, men ja va törstig..... Sen fick vi som var nya i partiet uppleva nåt som vi bara sett på TV! Stående, hållande andra kamrater i hand, sjunga Internationalen!!!! Vi sneglade lite ( min partikamrat Veronica och hennes dotter)på varandra och visste väl inte riktigt va vi kände :) Jag fick en liten sektkänsla.... Jag gick iallafall hem med ett litet leende på läpparna och var en erfarenhet rikare.....

RSS 2.0