SÖN.MORGON ..........Fick fixa egen frukost!!!!!!!!!!


ALLA 18 VINDKRAFTVERK PÅ BLEIKEVARE............



Blev inte ngn vidare bra bild men man ser dom skymta  långt där borta!!!!

MERA VINDKRAFT..............


BORGAHÄLLA I BAKGRUNDEN


BLÅSER OCH ÄR KALLT, MEN VILKEN UTSIKT!!!!!


FRUKOST PÅ SÄNG AV NATTPERSONALEN :)


UTSIKT FRÅN RAJAGÅRDEN!!!!!!!!


FREDAG E.M BAR DET IVÄG MED 10:an


Kocken.................Linus en av dem



Efterrätten...........


Varmrätten............


Förrätten.........


JAG HAR VARIT PÅ H&R I VILHELMINA!!!!!!!



Linus går det programmet, i fredags hade dom info.dag för föräldrar, Guidning
i Villis tätort, info av lärare, go mat´n i restaurangen. En väl genomförd o bra dag
av våra duktiga tonåringar!!!!!!!!!

2 År sedan......



27:e oktober 2006

Miss you ♥

PARTYBILEN................



Observera kulhålet på dörren :)

Saknar mina grabbar............

Pontius Pilatus och Jeppson five i miss you!!!! Putte och Limpan har jag
haft förmånen att få rå om ett tag ♥  P.s morfar undrar va det är för "gamhärk"
som står här ute???? Ja men det är ju Pontus partarbil!!!  :)    // Mamsen

COREGYMPA!!!

Detta har stått på agendan idag och nåt annat bildbevis vill icke visas!!!! Det var jäkligt skönt iafl. Nu ska jag leta recept på ngn god fisksoppa, har norsktorsk :)i frysen som min käre husbonn har fiskat, han ä så doktiii så!

ETT ANNAT SÖNDAGSNÖJE!!!! Flitens lampa lyser :)


BALLISPROJEKTET!!!!!


MALVINA OCH MOLLY


SÖNDAG

Börjat dagen med skrammlade ägg och baccon, min kära svärföräldrar, har sovit över så vi hade en mysfrukost. Igår hade vi en liten middagsbjudning med Liza o Isnove Barbitta o Madagen o så deras små flickor, Molly och Malvina :) Jag serverade Sydafrikansk oxgryta och ett mustigt gott sydafrikanskt vin, Och så tvingade jag flickorna att titta på dansbandstävling!!! Lite suck, pust stånk o stön blev det men jag hörsammade inte det :)Men vi surrade mest så det blev inte så mycket lyssnande. Idag är det spikande och hamrande ute, Jurik o Isnove håller på att försöka tota ihop en ballis.Själv har jag sprungit runt med damsugar´n och sugit HUNDHÅR!!!! Liza åkte hem till Hoting för att karva älgkött!

Hä Ä som Hä Ä!!

Onsda morgon! Uppe me tuppen! Svårt med sovmorgon när det är många som ska iväg på skola och jobb! tänt ljus och sitter o myser med en kopp kaffe, har tryckt i mig två onyttiga limpmackor suck.....! I går kväll var vi i Träskä och fikade, Madagen hade bakat tigerkaka (väldans god),träffade E.Hopps mams och ny killekill´n det var nice :) Ska jobba ikväll,så nu är det till o börj å stök innan ma faar på aarbe´t.

EN TANKE TILL MAMSEN! 10 OKTOBER

Två år sen du lämnade oss! Två år utan dig! Så tomt, tråkigt och ledsamt! Saknar dina besök efter jobbet,saknar dina fingrar i mina blomkrukor,saknar ditt småputter,saknar din doft efter cigarettrök och emser,saknar att få lyssna på dig och pojkarna när ni munnhöggs,saknar våra pratstunder, saknar att få titta på dig,saknar ditt leende och din glugg som du alltid försökte dölja,saknar våra kaffestunder med mazariner.Du fattas mig mamsen och jag kommer alltid att sakna...

MITT NYA KIT !!!!!!!!!!!


MALIA HAR FIKAT :)


BLACK AND WHITE (kördes alldeles för länge i micron...........)


SÖNDAG KVÄLL!!

Har varit en lugn helg, fast blåsigt, regnit och kallt! Har som bara suttit inne och häckat. Maken åkte ju till stan me killekill´n, Pajåke för dom skulle kolla på Stand up. Så lördakväll tillbringade jag i soffan, middan bestod av en tråkig låda från ica, men slog på stort!!!! en Black and White blev det :) Ja menar så lyxigt äter man inte ens när man går ut! Söndagen förgylldes av Lilla Malia,Malia och när maken kom hem fick ja en present!!!!!! Ett hantverkskit i lila :) till saken hör att jag hittar aldrig nåt här hemma när det behövs som typ, hammare, skruvmejsel tång m.m. Och så frågar ja Jurik, va ä hammarn??? och jag får alltid samma svar, i källar´n! orka........ suck.....! Så nu har jag ett eget kit (som jag ska försöka hålla reda på)

JAG ÄR KRIMINELL!!!!!

Idag gjorde jag en omedveten kriminell handling!!! Bänkade mig framför tv:n för att se reprisen på Oskyldigt dömnd och efter ett tag så slår det mig att jag va faaan jag glömde betala bensinen när jag va och tankade!!!! Hjälp, till saken hör att jag även köpte dessa kanelbullar som figurerar på bild, släntrade fram till kassan och sa 6 kanelbullar och så surrade vi på, jag betalade tog bullarna och gick.... Greppade telefonen ringde macken, ny tjej, så jag presenterade mig vid mitt fulla namn förklarade att jag köpt kanelbullar Oh nej va dom hårda säger tjejen? Näe säger ja men jag tror jag glömde betala bensinen!!!!! Oh va det du?? Yes!!!! Dom hade knappat in mig som en smitning, suck..... Tack och lov att jag kom på det själv innan dom kollade övervakningskameran och ringde polisen. :)

KANELBULLENS DAG!!!


Här är adressen!!

http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=-106040

JA SE DET SNÖAR................................ 4 OKT!!!!!!


Känn Lugnet!!

Har i e.m äntligen fått kontakt med KFUM:s elevhem i Umäää! och det verkar som vi har tur, men man ska inte ropa HEJ......... men på mån el. tis vet vi!!! Håll tummarna :)Nu har svärdotra från Sörmesunda landat, äntligen efter 6 tim på buss!!! Jag blir vansinnig på dessa jättedåliga bussförbindelser mellan Ö-vik o Dorro, måste via Umäää eller S-vall suck......! tar en evvinerlig tid och är inte många mil fågelvägen!!!!

FLÄMTANDE UTTER!!!!!

Det är säkert !!!! Denna maträtt heter så!!!!!!!!!!!!!! finns på ica:s hemsida, det var iafl gott!

UNDERBARA LILLA MALIA, MALIA!!!!!


NU ÄRE HELG!!!!!!!

Ja och här händer det grejjor! Jeppson har varit i Umeå och tittat på ny utb. på John Bauer!!Han var heltaggad när han kom hem! och va kan man säga? ingenting! Han måste ju få göra det som känns bäst! Men mamsen har ont i magen!!! nu ska det letas bostad, hur kommer det att funka ekonomiskt?? tusen frågor snurrar i huvvet!! Nåväl fem djupa.......... och en sak i taget! I morgon är det Björn Gustafsson i Umää!ni kommer att få skitkul ni som ska dit! Tack o lov att jag ställde in mitt besök, jag har bara inte pallat!!! Ser fram emot en lugn myshelg med ungdomarna :) Och har jag tur så får jag träffa min älskade lilla systerdotter som jag inte sett på några veckor, Malia Malia!!!!!!!!

Mina grabbar Putte och Pontus!!!

På blixtvisit i Dorro! Däckbyte och lite lastning inför vidare färd mot norge! Men en av dom får jag få om lite längre, hä bra dä :)

HÖSTRUSK!!!!


RSS 2.0