Söndagmorron!

Gräsänka sen i går morse, maken är ute och ska panga på nån mat, får se vad det blir? plankstek kanske...... själv skidar jag för fullt, utför.... det går sisådär! Tänkte köra lite längd senare, men M.R får väl tuppjuck om jag ska skida, hon delar inte riktigt det intresset med oss andra sportfånar på 10:an, jag och jag och jag :) Men flickor, flickor så trevligt det ska bli med lite spinning till veckan då.... måste ju få upp flåset så man orkar dansa......

Ledig dag!

Va gör ma? ja, det lär väl bli det gamla vanliga, blabla, blabla, bla, blabla m.m! Lite kyligt här inomhus är svårt att ta sig för nåt, så det kanske är bättre att gå ut! Ma kan ju ta en promenad, handla lite och så. Barbitta,Barbitta!!! tänker du inte prova spinningen, va på ett pass i går och det är helt underbart kul och plågsamt :) dom ska ju ha nybörjarpass för dom som vill prova på, stod i Doro- aktuellt. Annars då Edi? har du ngr hemlisar på lut? Ha en god fredag!

Edi, Edi!!!!!!!

Jag har en hemlis :) Kräver minst TRE!!!!!!! Du först......

Onsda.........

och kallväre igen, -15 men det är ju ganska hanterbart! sitter ch väntat på att få traska iväg på jobbet, tiden går så sakta, har en del att göra men det gör jag på vägen ut genom dörren, funkar bäst så! Ja, i går avverkade jag ett spinningpass, det första för året, men fy faaaan säg ja! det va tortyr.................. Vet inte vad som har hänt med våra instruktörer, fick dom inget under helgerna eller? verkar ta ut all sin frustration på oss! eller oxå har jag fetat till mig så till den milda grad (eller va heter det?)att orken riktigt tryter! Har iafl konstaterat att det våta som pressades ut ur min kropp som ni andra kallar svett, hos mig var FETT!!!!!!! Avslutade kvällen med en cheezballspåse, suck.........

Månda............

Helgen har varit hur seg som helst! Har legat i soffan och ätit,ätit och åter ätit! Har vare sig bloggat eller varit på FB! skönt med en liten paus, det är lätt att fastna i nåt typ beroende, men det kanske är bättre att bli beroende av datorn och inte hinna äta än att bara äta!! Dagen idag har så här långt tillbringats i tvättstugan, lite framför tv:n och så på coregympan som dragit igång, inte en dag försent! men fy fan så hårt och brutalt, där fick vi för våra synder :) i morron är det ett spinningpass som gäller, får se hur man står sig där då! Ser du Barbitta, jag tar tjejmilen på allvar!

Inget ont som inte har nåt kult med sig...............

I denna bistra vinterkyla sitter jag nu och precis som Evy förmodar jag, planerar för fullt!!! hon åker ju visserligen alldeles strax och jag får vänta ngr månader till, med det är mycke som ska klaffa, lägga in om sem, byte av turer, anslutningaflyg, hotellrum, kolla taxfree, klura på olika dofter!!! ta tag i bilringarna så jag inte behöver köpa en ny bikini........ osv. Ha en bra dag i kylan:)

Brrrrrrrr..........

Eller kallt kan man oxå säga! gick till jobbet strax före klockan tolv idag och nu tänker jag inte gå härifrån förrän det blir + grader! Näe, så illa är det inte men eftersom jag har <3 på RÄTTA STÄLLET!!! så räddar jag arbetskamrater från att bege sig ut i kylan i bil i flera miiiiiiiiil!

Va gör jag egentligen????????????????

Ingenting.... Börjar bli stressad, alla beter sig så konstigt! har du börjat städa bort julen?? Vaddå städa bort?? har inte ens städat fram nån! och det tvättas mattor och gardiner och det skickas efter hyllor, och handlas täckbyxor och det ska motioneras....... hjäääälp väck mig ur denna hemska mardröm, alla har så mycket att göra! och här händer ingenting, suck......

En himla massa tv....

var det i går kväll så inte blev det tid över för ngn "motionstimme" den ena filmen efter den andra rullade på, och in i magen rullade en massa oxå, dricka, köttbitar, cheezballs, godis, inte undra på att magen släpade i snön när jag gick på jobbet idag!! Barbitta, Barbitta allvarligt, så håller jag ju på för fullt att träna för milen i Stockholm, jag har börjat att GÅ!!! till och från jobbet :) inte illa! näe skämt och sido, spinningen kommer väl igång snart så då blir det hårda bud och det är ju så jäkla kul, tycker att du ska haka på!! Förresten har du börjat fundera på vår resa än??? till solen :)

Nyårsdagen........

har tillbringats en stund i soffan, i tvättstugan, i köket, med damsugar´n, på affärn, vid returkontejrarna, (eller hur faan det nu stavas) på jobbet, på pizzerian, vid spis´n, det enda som fattas är en motionstimme, får se om det kanske går att förena nytta med nöjje lite senare :)Va har ni andra gjort???

Nytt År, nya bekymmer.......

Nämen vilken tråkig start på 2010!! GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!! Sitter och känner hur förbaskat bra jag mår, en lugn och fridfull nyårsafton med mycket gott att äta och maken hade gjort sig till med både förrättsvin, och efterrättsvin men "lullmutten" smakade bäst! Inväntade tolvslaget, gäspande och med rinnande ögon, som tur va kunde jag fördriva tiden med svensk långfilm, en sån där som gör en totaly vansinnig, ett tag var jag tvungen att byta kanal.... Skålade in det nya året med Rosébubbel (inge gott) halva flaskan kvar!! varför lär man sig aldrig! Nåt som jag däremot har lärt mig det är att inte uttala några nyårslöften, för jag gör som ALLA andra, bryter dom, men jag kan säga så här, fortsätter gladeligen 2010 som jag avslutade senare delen av 2009 :) Kramen på ER............

RSS 2.0