Längesen!!!!

Vart tar tiden vägen? Hinner inte med! hur längesen är det inte sen jag bloggade???? Vad händer då? Ja lite av varje, tråkiga saker och roliga saker. Har varit i umeå på långhelg, det va roligt! Och att umgås med Kidsen eller va jag ska kalla dom? dom är ju i det där mellanläget, kids,och ungdommar låter lite för litet och vuxna är dom ju inte heller!! Nu pep det i min telefon, SMS från Putte, han skriver: Mot Afrika!!! Han ska iväg på ett jobbuppdrag i Mombasaaaaaaa! två veckor i sydafrika med allt va det nu kan innebära? The Big five maybee??? tur att det bara är två veckor till att börja med! Ja vart va ja? jo i umeå med Kidsen! kom jag fram till va jag skulle kalla dom? Näe, men kidsen får duga, låter lite smågulligt :) Städat Jeppsons lägenhet, strosat på stan me limpan, sen på tors.kväll slöt sig maken och Sanna till gänget. Nordic Rock för hela slanten hela helgen!! det yngre gardet orkade inte med i temopt till skillnad mot det äldre, ska det inte vara tvärtom??? Nåväl jag tror alla var nöjda över helgen! själv var jag i ett obestämbart läge! fast nu i efterhand så är jag väldigt stolt över mina bedrifter, party en hel helg utan party! upplevdes säkert som en tråkmåns och surpuppa men det tar jag, för nu har jag bevisat för mig själv att jag har en styrka som jag inte trodde!!Eller är det ren o skär envishet? Who can tell???

Putte och Moppo i Mitt Nytt!


Kristi himmelsfärdsdag.......?

Va menas med det? Va det då Jeus färdades till himlen eller? Ja, ni som inte jobbar inom vård, omsorg och service får iallafall en ledig dag pga den där färden, och inte tror ja att ni är nå mer religiös än oss andra :) Ja,Ja jag får ju några kronor mer i lönekuvertet, det är ju en helgdag, men jag hade hellre varit ledig! Men å andra sidan inte nåt ont som inte har nåt gott med sig........ Maken är ledig, och gissa va han tänker roa sig med? STÄDA (hihihi) Själv går jag på på jobbet och chillar..... det är ju helg!!!!!!!

Hejjja Norge!!!!!!!!!!!!!


Linus första tur bakom ratten avklarad! Hä gick kanonbra :)


Lite grillat till middan!!!!


Då var den utb.avklarad, alla papper ifyllda nu fattas bara syntestet


Bloggtorka!!!

Höjden av lathet är när man inte orkar peta igång datorn och blogga lite, men det har varit så himla tungt denna vecka, på vicket vis? tja kurs,jobb, promenader, fackliga uppdrag och så en massa eurovisooooon! Fick en del favoriter, Norge hör till storfavoriten och sen har jag två stycken till men jag kommer inte ihåg va dom kommer ifrån, dom låter ju sammalika! Från det ena till det andra så är det fredag idag, grabbarna har kommit hem, så i helgen blir det övningskörning med Linus och handledarutb. med Jesper, ser fram emot en lugn och mysig helg, skulle ha påbörjat vårstädningen men va f.. ORKA................!

Jag har varit på fackutb. i Lycksele :)


Får man inte elda kan man såga!!!!!!!!


Morning!

Klockan är 06.29, kan inte sova! I vanliga fall skulle jag ha svidat om och gått min morgonpromenad men eftersom jag ska bege mig till Snake för att kratta hos fadern så tänkte jag spara på mina krafter :) Men va ska jag roa mig med fram till dess? Iafl så måste jag tacka min älskade datakompis för hans tålamod och engagemang när det gäller att styla om min blogg, han ä doktiiii han! Får se hur länge det dröjer innan jag vill ha en ny, alltså inte "datakompis" utan utseende på bloggen :) Idag åker min kära Sis och hennes fam. till "kukiet" hoppas ni får en helt underbar vecka!!!!! Det är fler som ska ut och resa snart, och långt bort, mer om det längre fram.

Tusen tack !!!!

För alla HÄRLIGA kommentarer, jag suger åt mig :)

Tänkte bara säga.........

- 9 kg :)

I Svedje kan allt hända!

Och i synnerhet på valborg! Då vaknar pyromanen i oss, ett år eldade vi ner långa farbrorn´s dass! Han bor i Uppsala med sin fru Marianne, då ringde vi dom och sa nu har vi eldat ner dasset!!!! Långa farbrorn fick bygga ett nytt dass :) Och nu rök kojjan, men det va ingenting att spara, nu ska vi fnissa till och röja upp lite, och så ska vi dra dit "hybbevagnen" det får bli vårt sommarresidens, för i år blir det ingen husvagnsemester!

En del låg ju bara och lata sig i solen !


Osså elda vi upp skiten.................!


fort va re gjort!!!!!


Så här gjorde vi med den!!!!!!!!!!


Köjja vår, som vi tänkt rusta upp under några års tid!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fullt med tussilago!!


RSS 2.0