Sandra!


För Er alla brinner ett litet ljus på Ersvägen i kväll! Dom rätta orden finns inte, men tankarna, och dom finns hos Er. Kramar i massor från din familj i Dorotea.

Lörda..............


Dagen idag har tillbringats med Linus i Strömsund på Dollar, vi gick och gick, inga nya roliga pryttlar. Har sörvat äldste sonen med lite lunch, och lite småplock, samt försökt inbringa lite lugn i hans stressade själ! Har försökt få igång gräsklipparn, tyckte det va läge för lite ansning,och ett helt underbart väder att vara ute i, men den ville inte!!! Serverat lite grekiskt till middan, mums! Pontus ringde, skönt att få veta att dom kommit fram i ordning till Dalom, va ju tvungen att åka till Dorro i natt och hämta reservdelar till borriggen, som Putte varit i väg till Norsjö och hämtat!! att dom orkar?? Men dom ä doktiii, pojkarna mina! Nu ska jag chilla resten av kvällen!!!

Fredaaaaa!

Och jag är ledig i helgen, hä skönt dä! Har putsat köksfönstren igen och satt upp NYA gardiner, nu får det va färdii putsat för i år!!! Ska snart ut och röjja på byn hade lite på min lista, och för en gångs skull pengar på kontot så det ska bli kul :) Linus ville ha pannkaka till middag idag, pankis en freda??? men bara pojken äter så serverar jag allt han ber om! Jesper bblir kvar i stan :( men jag förstår honom, det blir ett himla kuskande, sen så är visst hyresvärdarna borta i helgen, hrmp!!!! inge röj bara så du vet!!!!! Neeej, plikten kallar!

Landat.....

hemma efter en resa till Lycksele, ingen rast och ro! Huvudet bankar, det suger i kaffetarmen, ska bjuda Linus och Jerry på fika, sen tror jag det blir ryggläge en stund innan man ska sno ihop ngr biffar till middan!!! Tur Evy att du ville jobba, fanns inte en chans att jag orkat ta mig på jobbet!

Hemma igen!

Det blir intensiva timmar när man drar iväg så där huxflux och ska göra nytta! Tidig måndamorron, rask promenad till lägenheten, och jesper som påstod sig hade städat, det skulle ju komma en kille och titta på lägenheten! Men hur kan den ha hunnit stöka ner sig själv, för Jesper va ju i Åsele helgen som va? Ja,ja! det va bara att sätta fart, sortera, damma, putsa fönster, stuva ihop allt så det skulle se ngr trevligt ut, hade nämligen träff med ännu en intresent, sen hem till Mia och duscha, sen tillbaks till lägenheten, det skulle komma en brulla från Rossön (kom fram under samtalets gång)och titta på den, sen ut på stan handla mera körv (korvstroganoff till middag) hem till Mia, hämta Jesper som satt där och vänta, vi tänkte göra ett nedslag på Ö&B, sen köra ngr hundra meter sen PUNKA på bakdäcket!!!! Jävlar, satan i helvete va grinig jag blev, två oerfarna luffare från Dorro och en med NAGLAR, va kunde jag göra??? Inget, kastar ju inte flera 100 i sjön heller! Så Jesper fick kämpa, svettig och dyngig blev han, 2 m bort jobbade en surkart i en grop, hade tänkt täppa igen gropen!!! Sen på Ö&B men då var jag så sressad och upp i varv, så det blev varken hackat eller malet,sen rullade det på, fixade middan, invänta Morgan, upp i lägenheten, tömma,packa, stuva, sen till Ersmark, tömma, bära, sen till Folke!! från blocket, gjorde lite affärer, packa, spänna, sen hem till Mia :) säga hej då, sen ratta hem till Dorro!!!!! Orka........

Mäh! kolla va ja hitta utanför My Way i Dorro...............


Fyra sköna brullor från The big city Umea!! fr.hö. Görel, camilla, Ann-Sofie och Sofia.

Fina bluttor i baratten på jobbet!


Från kära vänner! Tack Birgitta & Martin för svampen :)


Lisa o Sanna stämmer av läget!


En liten bit på väg......


Dara.....................!


Husvagnen på väg till Svejjom med husbonn!!!!!!!


Freda kväll!

Har varit en full vecka! både av aktiviteter, jobb och mat!!!! Men har mått ganska gott. Regnet öser ner och ljusen brinner i fönstret, mysfaktor på en skala från 1-10 ligger på 10 faktiskt :)och bara 2 1/2 kvar tills flyget tar oss till Turkiet, Side närmare bestämt, känns inte som på riktigt men det är det :) Sen så har ju sonen i stan fått som vanligt en brilliant idé, när man inte är hemma och kan styra upp saker, han ska flytta!!! byta boende, han ska bli "kombo" i Ersmark, ingen lugn och ro!!!! Så nu ska vi tillbaka till stan och flytta flyttlass, suck....... Nu ska vi se film!!!

Svamputflykt, men det bidde ingen svamp!!


Redan gett upp?


Rakt på millimeter´n...............


RSS 2.0