Tisda morron!

Vaknade av ett våldsamt vrål i morse, skräcken bet tag i mig och resultatet blev huvudpine, den sitter i fortfarande i!!! Vad det var??? Tja sorry!!! men det förtäljer inte historien :) Från det ena till det andra så var ja på core-gympa igår och det känns må jag säga!! men det är en skön feeling, det hettar fortfarande i mina otränade muskler (känns som det iafl.)Ska jobba ikväll,det blir exating!!(stavade jag rätt?) har nämligen fått en ny kollega!! M.R hur går det för dig idag då???? :)Näe nu ska jag hämta dagens tidning och kolla om det hänt nåt nytt i Västerbotten!!!

Det var det de!!!! Agia Marina på Kreta sep 2008

Nu har man nåt att tänka tillbaka på i höstrusket! Det var fantastiska två veckor, första då med 10:an och andra veckan med Marlene. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet och som jag har skrattat med Er, Evy och Marlene så kommer jag att leva länge!!! Bilden av tre väldigt envisa och bestämnda damer som var och en på sitt sätt var proffs på orientering :) sitter fast på näthinnan och skrattet bubblar i magen, och det värsta!!!!!! vi gjorde det inte bara en gång............ Ja historierna vi kan minnas tillbaka till var många och jag har njutit av varje en!

The party is over for now :)


AGIA MARINA sett från Hotell Caldera village


SOM LÄTTA SPÅR I SANDEN..... ( hm eller tunga, suck....!)


VÅRT INPINKANDE REVIR!!!!


VÅR BEACH!


Fönster........:)


forts.....


Vägen ner....


Har dille på dörrar och fönster!!!


EN AV MÅNGA VÄGAR TILL STRANDEN.....det fanns några :) eller hur Evy?


DEN OMTALADE MÖRDARBACKEN upp till Caldera Village


UTSIKT FRÅN CALDERA VILLAGE


LOVE LETTER IN THE SAND!!!!!


FÖRSTÅR INTE?? VA FOLKTOMT!!!!!!!!!!!


EFTER REGN KOMMER SOLSKEN...........


REGNET DET BARA ÖSER NER!!!!


En KOPP KAFFE SMAKAR ALLTID BRA!


OVÄDERSMOLN!!!!!!


LÖRDA MORRON......

Har överraskat maken med frukost på säng, vet inte om det var så populärt, en rejäl sovmorgon hade nog varit önskvärd, men jag hade tråkit!!!!! Nåväl han verkar tycka det var mysigt, nu ligger han här bredvid och läser Vi i Villa med glasögonen på nästippen :) Har flyttat över Kretabilderna från kameran så jag ska ta mig tid att lägga in lite kort, nu är jag ju inte ngn speciellt vidare bra fotograf så bilderna blev som dom blev, men so what!!!

HOME AGAIN!!!

Morning everybody!!!! Jaha då var man te baks te gammla Svedala! skönt fast ändå inte, skulle fått ngr. flera dagar för att riktigt få fart på solbrännan, andra veckan hade vi fler dgr med dåligt väder än med sol så det blev en besvikelse, men annars har vi haft det hur bra som helst, mycket skratt och hur mycke (jucie)som helst!!!!Ha ha, den va väl bra Görel? fniss :) Behövde inte få ngr abstinenser heller för väl hemma korkade maken upp en flarra vitt och serverade en hot gryta, han är för go han (min husbonn). Satt uppe till kl.2 och betade av idolavsnitten som missats under dessa två veckor, är egentligen inte intresserad men när Dorotea har en egen liten sångfågel med är man ju bara tvungen att kolla och hon är ju bara sååå bra! Men i går blev det stopp, men herre gud för henne har det ju bara börjat!!!! Har nu avnjutit en rejäl frukost bestående av körven, ägga och pären, va så himla hungrig! En kopp kaffe och kolla mailen, blogga lite och sen ladda för ett kvällspass på jobbet är vad som gäller för nu! Ma höres! p.s Marita vad blev det för kvallissort på twinsen? Hälsa den lyckliga familjen :)

NAEEE!

Ni skiter ja i det har! bara tjorvar, hors ngn annan dag! Kram till Er alla

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN................!

Hade skrivit en lang bibba men det bara forsvann, sa nu testar jag igen!

Miss you my dear husband!!!!!!!!

Har du hamtat presenten pa 10:an? Hoppas det smakar? igia mas!!

KALIMERA, KALISPERA, KALINICHTA!!!!!!!!!!

Haloooo! Forsta veckan med 10:an till anda!Kanonvader och allt har rullat pa. Vinkade av ganget i morse, kandes lite vemodigt, trippade sen ner pa stranden for att lapa soool!!! Men va fan, den var borta!!!!Men envisa norrlanningar som vi ar, sa "gete" vi ut faansakapet och vi fick lon for modan efter ca 5.5 timme i vind, regn och rusk,och i det narmaste ensamma pa beachen sa tittade den fram, och ja hade inte ens smort in mig sa idag har jag fatt farg!!! Pasta carbonara till middag och en kall Mythos, kande lugnet!!! Hoppas allt ar bra med er dar hemma? Pussar och kramar fran Mig. M.R halsar!! P.s skriver pa hotellchefens barbara for hotelldatorn for gasterna funkade inte, snacka om att vi blir behndlade som vippisar :)

SKÄMMES!!!!!!

Gör jag!!!!! Snacka bloggtorka! Men det har faktiskt varit full huggning denna vecka. Vi har packat, handlat, växlat pengar, frissabesök m.m inför vår Kretaresa. Imorgon bär det iväg!Fulla av en massa pirr i magen, och som en av tjejerna sa, det skakar i bena!!En vecka med 10:an och ytterligare en vecka med M.R, kommer att bli kanon :)

Jag Blir Tokig!!!!

Hallå där Marita!!!!! Nu har jag suttit och prövat kommentera och i helsikke det går!!!
Fel lösenord, fel lösenord, fel lösenord, suck.........!!!!!!!!!!! P.s jag hade inte raderat bilderna i kameran,
jag hade inte ens tagit dom med den utan med mobilen................. :)

TIRSTA!!!!!!

Och jag är ledig!!! Tänkte röja ur datarummet så den förlorade sonen har nånstans att bo, ja Linus!!! nu ska han bo varannan vecka i Dorro och det känns KANON!!!!!! Men jag förstår inte, hittar på tusen orsaker för att dra ut på det!
Har hunnit på jobbet två ggr, ja! ja är ledig men det har ingen betydelse, personalen häckar på 10:an oavsett ledig, sjuk, eller sem :)  Omgivningen tycker att vi är sjuka (i huveet), har även hunnit veckohandla, osså fastnade jag ju framför datorn, och så har jag reggat mig på bloggportalen så nu hittar ni mig där (Maritas fel) Suck..... nu är jag helt utmattad orkar inget mera!!!! Äsch vilket dåligt skämt!!! jag skrattade inte ens själv.

RSS 2.0