Fredaaaa...

Sitter och gör mest ingenting, ska jobba i helgen så jag laddar!!!! Som ni sett i tidigare inlägg har jag gjort som kameleonten, skiftat färg! Jag & min frissa Bettan har gjort ett bus, fniss*** Får se när jag tröttnar! nu ska jag fixa käk! Ha en go & glad helg, kram till Er alla!!

I´m black.........!


Jaa du Marita!!!

Mümmelman är nåt liknade jäger!!! Hä gör gott ute i kylan! Och appropå mitt stadsbesök så köper jag det inte :) P&K!!!!

En Mümmelman.......


medans man väntar på mat´n

Maten brinner upp!!!!


fullt så illa var det inte,ser bara så ut! skulle fota det färdiga resultatet men blev för glupsk :)

Fredans tråkväder!!


Lörda!!!

Efter en spöregnig fredag var det skönt med dagens fina väder, vilket betydde skotertur!!!! Linus invigde yamahan och det gick bra förutom en felnavigering och felparkering som tack & lov gick bra!!! Jag hade Jeppson bak men kunde inte skojkör i ngn ordning så han fick flytta över till Jurik :) Färden gick mot Sagatun men vilken besvikelse när vi kom fram, det va stängt, dasset var det enda som var olåst! och det va väl tur,ja menar jag slapp ju sitta i djupsnö. Hunger och törst gjorde att vi snabbt vände om hem. Nu håller vi på att förberda för Murrikka mat, goddie goodie nam nam, missade glasbanken så det serveras nog suckerdricka till....

Nu åker jag till Umä...!

Mentorträff står på agendan! sen ska jag väl kolla läget i lägenhet! Jesper va lite orolig han har hängt upp en wonderbaum för att det ska lukta gott när jag kommer :) Det är klart han gruvar, mamsens skarpa blickar missar inte nåt! ska bli mysigt iafl att få rå om honom lite!

Murrikamat, mums!!!!!!!

Idag har murrikan skottats fram, grabbarna grus (Jurik & Pajåke) ska bjuda på go´matn tillagad ute i det fria, alltid lika gott & roligt när den säsongen börjar.

Har tillbringat dagen på jobbet & avundats Er som varit ute på skot´n! Hörde att det bara varit "käns folkä" på Tåsjöberget idag :)

Tillbaka på banan......


Tänk att en sån enkel liten sak kan få fart på tillvaron, har påbörjat en ny Tappa tävling på jobbet, nu ska vi gå till Prag (tror ja) för närvarande har jag inte fått ihop så många steg har suttit vid datorn hela f.m (skämmes!!!)men det kommer! Igår va jag på ett spinningpass och guuud så roligt det var!! Har inte spinnat sen före jul, jag hoppas att min entusiasm (?) håller i sig åtminstonne ett tag framöver!

Bröten!!!

Vaknade i morse med ont lite här och lite där, började gruva, visste att det låg decimetersnö där ute som behövdes tas reda på! Det va bara att ta tjuren vid hornen och vet ni? det var då absolut bästa meducinen, nu rör jag mig lika smidigt som ett kassaskåp! I kväll har kommunal årsmöte, hade helst legat som en pladusk framför tv:n, men nu måste man duscha, sminka sig och försöka hitta nåt i klädväg som inte är mjukisar o T-shirt, suck..... vill ju nån gång se presentabel ut, men det är ju så himmla jobbsamt!!! Bäst att sätta lite fart. Morsning korsning!!!

Sen bar det utför............

serpentinen som den heter i folkmun, kan göra vem som helst pirrig men det gick bra! Sen va det bara att tuta och köra! Väl framme började krämporna göra sig kända, ont i tummen, armen, axeln!!! Hur ska det gå i morgon sönda när vi ska hem tänkte jag....? Men det gick bra! förutom en massa andra bestyr,och så uppför serpentinen!!!!! Men hä va bära å gäsa!!!!! Väl hemma delade vi på termosen med varm choklad som svärmora ställt iordnig. Ca 14 mil blev det på skot´n i helgen :) ser redan fram emot nästa tripp! Edi nu kommer du att få konkurrans!! (vem ska jobba?)

Premiärturen gick till svedje......


första stoppet blev Tåsjöberget för lite go fika!!!

Ibland får man bara för sig.......

att köpa nåt! och jag fick för mig att jag behövde en skoter :) Nu kan jag och maken fara på tur! Marlene tyckte att nu fattades bara en pulka..... Pulka? va ska jag med en sån till? tyckte jag, jamen barna, barna!!!!! Ta och försök knövla ner Jeppson i en skoterpulka! pojken är över 1.90  :) och killkillekillarna vill nog helst sitta på en egen skoter!


Ha,Ha Va hittade jag? Rester från Husbonns söndagsmys!!!!!!

Prassel i påsen, nu äre i allafall slut!!!

Men Herre Gud....

Tänker ni!!! Finns det inget stopp? och det gör det inte!!! Vet ni hur lätt det är att fortsätta och hur svårt det är att sluta när man väl kommit igång, det går "utta bärä fartaaa" ! Ha en bra dag!

Vasaloppssegern firades med en .......


Laddat rejält med kolhydrater för att orka..........!


Vasaloppsdags!!!!!! men va f.., är skidorna????


RSS 2.0