Snickar´n........


Stugan.............


Gruset.......


Ny färg.......................... :)


Evy! Det blev sent från Svedje i går kväll så jag hann inte blogga, men jag va till frissan i går och tog bort den svarta färgen!!! Snabba ryck, kladdade i den i onsdags:) Fick bara för mig att jag skulle förändra mig lite!!! Vet inte hur pass bra det syns på bilden annars ser du mig ju i helgen!!!!

" Gamkäringen" på vift i La stada......!

Någons äldre son hade tydligen fält en kommenter till sin mor, att på Harrys kunde man ju inte gå längre för där va ju bara "gamkäringen" och ragga på små killar :) Så här i efterhand kan vi ju konstatera att att sonen hade rätt! där fanns bara " Käringen" men "killarna" som fanns att ragga på för alla singel käringän, ja det va gubbar me kula :) Så sorry kids, ni får hitta ett annat place! Men vilken rolig kväll, mycke skratt och flams, träffat många "gamla" (ha,ha)och nya ansikten! Och blåsningen lyckades till 100%, Maritas min när det blir uppenbart va som är på G, kan ni ju se framför Er, iafl ni som känner henne :) Jag har träningsverk idag, antalet timmar på discogolvet tar ut sin rätt, och idag är det ju ganska avancerad teknik, va heter hon nu då den där brullan??? jo, Lady Gaga, har ni sett henne? ja då förstår ni säkert, men får väl köra lite stretch övningar med maken ikväll :) så kanske jag rekar till mig! Ser iallafall fram emot nya äventyr i La Stada, kanske fler är sugna att haka på????

Sönda morron, hotell frukost, prima ballerinor!!!!!!!


sömntuta nr.1


sömntuta nr.2


Hjälp upptaget på båda..............


Dancing queen.......


Myspys med brudarna i svit´n


mera brudar.....


Åke raggarbil....................


Lunch..............! festen har börjat! Men det vet inte Marita :)


Evy.......................mina naglar!!!!!!!!!!!


Marlene äntligen fått ihop det.................! Men han ä ju så lit´n


Gör stan........................

Lena och Marlene på turne! Har varit ett väldigt hemligt projekt eftersom vi skulle överraska Marita, men det började väldi, väldi bra! Precis nu i detta nuet sitter vi ett helt gäng brullor på stora hotellet och dricker och äter gott! Fortsättning följer!

Här var det då varmt och skönt! Thailand jan 2009


Sitter och fryser.....

det är så jäkla kallt här inne, vi har ingen värme på för vi har tömt systääääääääääämät, varför? jo vi hade ett "velevent" i källar´n som läckte vatten och nu ska veleventet bort men det har som inte blivit åtgärdat än! och då frys ma!!! och det är ju lika kallt ute så ngn värme förutom i makens famn finns icke att finna men maken ä på jobbet :(

Vårt lilla kryp in!


kommer att se ut på detta viset! Sen ska det byggas på en altan och på med lite lasyr!! Funderar på vilken färg men det lutar åt ngt ljust med grönt foder men ma får väl si!

klockanärsjuminuteröveråttaochjagskasnarttillfrissan...............................!

Bråttomskriften, skiter i mellanslagen!!!! :) Tänkte ta hem en länk på stugan, men jag är ju helt tafatt när det gäller sånna saker så jag måste klura ett slag, då kan man roa sig med udda grejjer under tiden :)

I går kväll

var vi tillbaka till Svedje för att planera lite, vilka träd som ska väck? hur stugan ska stå? placeringen på badtunnan???? drömmarna är många,och ideérna! Man vill ju så mycket när det väl börjat rulla på, Het å Bös medvetslös :) som tur är känner maken lugnet, så det går som inte att forcera!

Kära släkten hjälper till och markbereder.........


Här ska vi campera längre fram..........!


Här har vi camperat tidigare!


Här brukar vi campera när vi är i Svedje!


Åter till verkligheten...............!

I morron är det bara att masa sig upp och gå på jobbet, men det ska inte bli några problem! har varit uppe i ottan dom här två veckorna fast jag varit ledig. Förresten jag har varit och snorklat i SnakeLake, och hör och häpna hittade ett par glasögon på sjöns botten, dyra såg dom ut att vara åxå, återfås mot beskrivning :)

Tråk, Tråk..............

Mulet och kalla vindar! Känns inte helt ok, hade hellre önskat lagomt med sol och ljumma vindar! Man får ju nagelbit´n om man ska vara ute och pröva göra nåt. Har haft besök av Moppo på morronkvisten så vi har druckit kaffe,duppe krusa, och surrat om livet i allmänhet, mysigt med sånna stunder! Och denna dag blir väl som alla andra dar, plock och plock och plock, valet är visserligen mitt eget men för mig är det viktigt med ordning och reda runtikring, räcker att det är kaos i hjärnan!

Ny dag......... Och solen skiner i dag oxå!

Det är ju fantastiskt vilket väder vi har haft och har, osså är man i stan istället för på gräsmattan! Får väl leta reda på nåt bra ställe att pressa på, Bölesholmarna! men då går jag väl i villa :) Eller hur va det nu skulle inte jag kuta på stan? Ja, vi får se!

Haloooooooooo!

Är kvar i La Stada! Har inte blivit mycke sitta vid datorn så lite bloggtorka har det vart. Mår iafl gott, vi äter, dricker, surrar och pillar..........! I morgon tror jag det blir en rundtur i staden, kan ju kanske hitta ngt att shoppa :) Nu ska ma krypa ner i sängen, Gna´tt!

Trägår´n = brägår´n = ?????

Har gjort kväll, tillbringade eftermiddan och kvällen med att som jag nämnt tidigare försöka göra något åt tomten, har suttit ett tag och klurat och kom ganska snabbt på att inget fanns att göra för tillfället, iafl inget som kostade pengar så jag har rensat ogräs, suck.......! Men svärmor kom på besök och utbrister men oj va ni har jobbat på!!! så tydligen syns resultat :) Nu ska jag bara skölja av lite svett och slänga omkull mig i soffan med ett glas vitt och en japans triller! Och sen blir det som Eva Jonasson säger Piss natta :) eller?

Älsklingen......


Husvagnen......


Planer.......

Ska man inte göra upp! Det blir ändå inte som man tänkt, inte har jag kommit iväg till Umeå än, här hemma finns det ju hela tiden saker att ta itu med, får se om jag tar mig tid att stanna där ngr dagar efter helgen. Hade tänkt göra ett Noliabesök och titta på lite intressanta projekt som vi har på G, men det vette faaan hur det blir med det, kostar ju!!! Har iafl hämtat hem husvagnen och städat upp den, sov där i natt och det va så skönt! Näe nu ska jag gå ut på vovve-sidan och titta på ännu ett projekt som jag mer och mer känner väldigt starkt för, kommer inte att bli ngt förhastat, men tror jag har hittat rasen :)

Har börjat fundera......

på hur i hela friden det ser ut på tomten egentligen??? För jäkligt kan jag i ärlighetens namn säga, suck!!!! vi tog ett litet stortag :) i går och röjde upp lite, flyttade på en enerverande syrenbuske m.m, ska fortsätta i dag och fundera på hur man kan få den att se bra ut på ett enkelt och billigt sätt, kräver noggran planering så det inte blir nått hafsjobb bara, men det brukar ju stanna därvid, vid planeringen alltså sen händer inget mera........

Att anlägga en trädgård! Linus i stortagen :)


Sönda morrron!

Solen skiner! har precis ätit frukost med Malvina, hon har sovit hos oss i natt! Tänk att man blir så bortskämd och ovan, det är ju inte längesen jag hade egna småbarn men åndå har man glömt....................! Idag jobbar jag mitt sista kvällspass, sen ledig i två veckor!

RSS 2.0