En Riktigt Go Jul Till Er Alla!!!!


4:e advent


Vårt lilla julbord.....


Varsågod och sitt!


jobbarhelg med julmys!!!!


Välkommen till 10:an!


Ledig!!!

Orka!!!!!

Äntligen över!!!!

Helgen alltså!!!! I torsdags när jag gick på ledigt kändes det så skönt, men som vanligt så blir det bara jobb,jobb,jobb!!! Så jag har aldrig ngr lediga helger för endera "jobbar jag" eller jobbar, suck........!

Min värsta ovän!!!!


3:dje advent


Längtar efter sommar´n!!!!!!!!


Malvina 2 år och Fammo ? år (51) solly Lojsan, va det hemlittt!


Malvina på "Upen" (skotern)


Kvällsmys!


Torsdag!

Nu har jag gjort helg!! Känns som jag inte vart ledig på evigheter!! Veckan har varit fullmatad! jobbat,spinnat,bakat,fackligt medlemsmöte, facklig tid på fackexpen,o ikväll handledarutb. inför övningskörning med Linus! I morron ska jag till Åsele o hämta Jesper, tänk det går 6 st bussar från umeå till Åsele varav två fortsätter till Dorro,en på f.m och en på kvällen, suck...! va bor vi i för avkrok?

Tunnbröd!!!!

Har jag bakat ! bilderna från bagarstugan blev tyvärr svarta :(

Månda morron.....!

Och mitt huvud känns så tungt....osv osv. Ledig i dag, så skönt. Coregympa står det i kalendern idag, det blir bra efter en ganska stillasittande helg. Osså kommer Linus, det är hans Dorrovecka, vi ska gå på handledarutb.på tors. så han får börja övningsköra ngn gång! Nu har jag inte träffat Jeppson på 4.v men till helgen kommer han hem :) längtar!! Ja det är bara att börja vänja sig att snart är huset tomt.... Sanna kom i går kväll och inte tomhänt utan me nybakat, hon o far-mor har som tradition att varje år baka lussebullar, jag kanske ska utöka deras sortiment, schackrutor, finska pinnar, syltkakor, ja! då sliper en annan julbaka :)

Syns ju skitdåligt!!!!! (till edi)


2:a advent


Chaufför.....skönt dä!

Skjutsade runt på glada vänner i natt som partat, lite avis ja :)

En riktig rysare.........!

Stora problem med att välja kanal. Dansbandkampen på 1:an, Stjärnor på is på 4:an, och Narnia på 5:an, fast egentligen gjorde det sig själv, är så less på dansbands blablabla... samma band som går vidare, Stjärnor på is klarar jag inte av att se för jag blir utsjuk o nervig, att dom ska falla el. att min favorit gör bort sig, så det blev Narnia, men jag sappade :)Så jag såg det Happy Ending på Isen! Markus for EVER!!!!! :) vilken killekille suck......

MIA MIA VÄLKOMMEN HEM :)

Hoppas du har haft det bra? Det har varit lite tomt utan dina kommentarer på bloggen!!

Kära Anna-Klara!!!!

Kan man bara inte få ta det lite lugnt! Jag bloggade slut på mig i helgen :) Det har faktiskt varit en hel del spring i veckan så jag har inte haft tid att sitta vid datorn!!!!Du vet jobb, snö skottning, fackmöten, SPINNING!!!!!!!!Du ser hela veckan full! Håller på att ladda för ett nytt spinningpass om en timme med mjölk o pepparkakor!!!Vet inte om det är så lyckad uppladdning men gött äre!! Kramis på dig o alla andra som gluttar på bloggen :)

SPRUTOR!!!!!!!!

Men det var lugnt, Är inte stickrädd!

1:a Advent


RSS 2.0