BRASA!!!!


FREDAG......

Ledig idag, men joppar helgen i övrigt! Tänkte försöka ta tag i lite städning, både hemma och i Puttes
gamla lägenhet. Men först blir det lite slappa vid compjutorn!!!! Ops!!! Bo Brady kysste Billy Reed, bådar
inte gott!!!!! :)

Vårt bord....


Min säng....


Mitt hotellrum....


Facklig......

Då så, var två intensiva men väldigt roliga planeringsdagar över! Har skrattat så jag har träningsvärk i magen! Och när jag kom hem var jag så trött men kunde inte sluta skratta helt, utan det bubblade tills jag slocknade!


Och pottor!!!!!!!!!!!


Va man kan använda gamla handväskor till......................


MERA LOMSJÖ!!!


VY ÖVER LOMSJÖ


Faster Carola på bild!!!!



Sebastian i knä´ä och Simon breddavä!!!

Mera Mat!!!!!!!!


OSSÅ KRÄFTSKIVA!!!!!!!!!!



Va möe mat!!! Morgans (Mollgan) mamma är en fenomenal kocka!!!!

Sebastian 1 År


Flisan 10 År



BARNKALAS



Flisans tårta!!!

HALOOOOO!

Befinner mig på resande fot! Facklig verksamhetsplanering kallas det! bor på Hotel Aurum i Skellefteå-
Här ska vi vara tills i morgon!Började Detoxa i går, går riktigt bra, men nog har jag druckit godare........
Ha det bra allihopa och många pussar och kramar till min Jurik♥

I VÄNTANS TIDER!!!!!

Ja missuppfatta inte nu! Vi väntar på besked från gymnasieintagningen!!!! Jeppson har sökt på naturbruk, men idag så fick han veta att det fanns platser kvar på IT på john Bauer i Umeå, så nu "jank" han bara omkring och vet varken ut eller in, men det kanske löser sig av sig självt, men när???

FOLKÄ!!!!!!


Jeppson five


Jurik


Marajja


Mollgan


Å Limpan..... vill inte va me på bild


Siiiiimooooon


Flisan


Madagen


Mallan


Korsen ville inte heller va me på bild

SEBASTIAN



Ett litet charmtroll ♥

MERA FÖNSTER!


BORGHOLMS SLOTTSRUIN


SOLLIDEN I SVARTVITT


BILDEN FÅR TALA FÖR SIG SJÄLV


UTSIKT FRÅN LÅNGE ERIK


LÅNGE ERIK


FLERA SEMESTERBILDER



Utsikt över Ölandsbron från vår camping på Möllstorp

SPENATSOPPA



Världens godaste spenatsoppa!!!!!

BORING!!!!

Suck...........gud så tråkigt, regnet öser ner! Har iafl. varit på en långprom.idag, va ju bara tvungen, nu börjar allt spänna runt magen, och ska man komma i bikinin i sep. så är det nog bäst att dra in på VISSA saker och börja röra på sig.
Men till middag va jag tvungen att ta en liten extra portion, hade gjort världens godaste spenatsoppa, men å andra sidan så blir det ALLTID världens godaste spenatsoppa när jag gör den (säger dom på jobbet iafl.)

HEMMA IGEN!!!

Jaha då har vi flyttat igen! Nu är en av sönerna installerad i Umeå! Passade på att roa mig oxå! Helkväll på Harrys med Mia och Marita, guuuud så roligt det var! Är ju inte ofta man går ut och, på en skala från ett till tio hur roligt är det att parta i Dorro suck .......................................Inte alls!!!! Jaha oxå är det ju sista dan på sem, har nu två lediga schemalagda dar och på tors. back in business!!!!!! Men då börjar ju nästa planering och projekt! Kreta 11 sep!!!!!

FIN BLOMMA



Blomsterprakt vid Hjortnäs brygga!!

VIDABLICK I RÄTTVIK



Där uppe på toppen har jag varit!!!!!

Utkast: Malvina med ...



Malvina med rumpan i vädret sommaren 2008

MALVINA MALVINA!!!!!

Har idag tillbringat dagen med en lite ängel, en underbar liten varelse!♥  Hon har gått före och efter mig när jag plockat och donat! Målat munnen, gått omkring i mina "klippereklapperskor"  och gjort småbus :) Osså har vi haft besök av Elin, Johan och Marie, varit ute en sväng med vagnen när det blev ett litet uppehåll i regnandet, och sovit en skvätt! Nu har mamma Madagen kommit hem så nu ska jag börja med maten!

REGN OCH RUSK.....

Värsta höstvädret! boring, boring! Men för att trösta mig har jag varit ute på Frittes sidor och kollat in mina RESOR!!!!!
HiHi, hela två stycken ligger där och väntar på mig, super:) Om ca 4v drar 10:an till Kreta, coolt! Idag kommer Sis med fam. hit, som om vi inte skulle ha fått nog av varandra, näe "Alri" i livet, Det bästa jag vet är att chilla (som Jeppson skulle ha sagt) med familjen♥ Limpan har dragit hem till "Åsli" idag, nöjd efter 3 v skulle ja tro!!! Jeppson och Stina åker till "Åsli" från Sörmesunda, ett himskans kuskande hit och dit, det lugnar väl ner sig när skolan början! Ha Ha vilken skola????
Jeppson som tackat nej till hotell och restaurang och trånar efter reservplatsen på energi prog. i Ö-vik, suck....... Nåväl det ordnar sig alltid.

HEMMA IGEN....................!

Till TråkDorro, men maken va det ju skönt att få rå om igen! Väl hemma så blev det kräftskiva på Kronhöffers, men det var en lugn och städad tillställning! Idag har jag sprungit ut och in och försökt lapa lite sol, men den har gått i moln hela tiden så det blev  så kallt, men e.m var ganska skön. Har ätit nyfångad Harr idag som Jurik storfiskade upp i Bredsele igår, mumsfillibabba!!!!P:S! EDI !!!!! Jag saknar dig oxå:)

UMEÅ!!!!!

Halooo! Tröttnade på tråkdorro och drog till La Stada!!! Bara myser och mår gott med syster yster! Vi pillar fötter, dricker vino, promenerar och fnittrar:) Igår kväll va vi på bio och såg Mamma Mia, var egentligen inte alls sugen att se den, men ok jag hakar väl på tänkte jag, får ju träffa Marita och spendera lite tid med henne iaf. (blir ju inte ofta) Men guuud vilken bra film och musiken bara bultade i ådrorna, ångrar inte en sekund att jag såg den! Sen blev det mys på Orlearys,vino och smaskiga tallrikar och fnitter till efter spöktimmen då fyra trötta spöken lommade hemöver, Susanna, gammal Ullsjöbergsbo va oxå med, mycket trevlig brutta:).

RÄTTELSE!!!!

Kolmården ligger inte i de småländska skogarna, så då var det väl i nån annan skog vi irra omkring:)

MEN NU VAR DET LÄNGESEN!!!!!!

Alltså va ha jag hållit på med som inte bloggat????? Trodde det skulle va lätt som en plätt att sätta sig och skriva lite, men icke san icke!!! sen så blev det ju inte bättre av att jag inte duger till att flytta och sätta in bilder så det blev som tråkigt
och nästan besvärligt att böka med det hela tiden! Suck.... men jag ska träna, och bättra mig! Är i allafall hemma från semestern, kommer med mer info och bilder som sagt lite senare. Vädret när vi lämnade Öland var gudomligt, ungefär som kretaväder, och komma hem till det här!!!!!!!! va inte roligt, men det bär ju iväg snart, till varmare breddgrader så jag får väl härda ut till dess!

RSS 2.0