I Natt.........

Har jag sovit på jobbet zzzzzz!!!!

Lunch......................mums!!!!!! Va inte Gi? nähä det trodde ja!!!!


Morning!

Ny dag, ledig dag! funderar, när jobbar jag egentligen? till helgen ska jag jobba glömmer som bort att räkna dom, konstigt det är ju oxå arbetstid men under helt andra förutsättningar, i helgen blir det mat & dans på hotell Lappland, det ser vi alla fram emot, brukar va så himla kul :) Ser oxå fram emot morgondagen,då ska jag lunchdata med Barbitta!!!! Vi ska gå på Hotell Nordica som det så vackert heter numera, (f.d Hotell Dta) ny regi och nytt namn. Dagen idag ska jag försöka orka... göra lite nytta, ska koka fläsklägg och göra egen rotmos, mumsi! ratta iväg med en uppsjö av pappersreturer och glas, och fortsätta härja i tvättstugan, fattar inte, men tvätthögen minskar INTE!!!

Go kväll!!!!

Jaha, va ska jag skriva om i kväll då? Har tyvärr inga smarriga bilder att lägga ut! Dagen idag har inte varit ngn frossardag, men faaan så tråkig den har varit istället, men å andra sidan mår jag inte lika dåligt,fundera vad som känns bäst? Fast å andra sidan är inte kvällen slut än, och att kuta på My Way (f.d Statoil) tar inte ens en pisskvart(älskar det uttrycket!!men en sån är ändå för lång, tar bara en minut :) Synd att inte ngn av kidsen är hemma, dom kan man alltid locka med lite mys o vips kutar dom iväg! Ulrik är betydligt svårare att narra iväg och han har en begynnande förkylning på G och det vet ju vi kvinnor va det innebär, så det är lika bra att inse att jag blir utan! Varför jag inte går själv??? Näe det orka ja inte!!!!!!

Ma´len, nu har jag ätit en apelsin! tror du det hjälper?


HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!

Tungt kalorimissbruk skulle jag vilja påstå! Finns det ngn som kan hjälpa mig? Fortsätter det så här kommer jag att sprickaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! När jag sitter vid datorn o bloggar är magen ivägen, måste "bräsa" på bena och låta den falla ner..... Help,i need somebody to heeeeelp! p.s Edi, jag tänker inte väga mig i morron så du vet!

Oh Fy F.. !!!!!!!

Semla nr.2

Oh Fy......

Semla nr 1

Urk........!

Den där jappen va inte ens god,köpte blodapelsiner oxå, varför kunde jag inte nöja mig med dom? Suck.....

Kalorijakten fortsätter!!!!!!!!!!!


Utmaningen!

1. Vad heter du?: Lena
2. Ett ord på fyra bokstäver: Land
3. Flicknamn: Liza
4. Pojknamn: Leonard
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: "Laddän"
8. Mat: Lasagna
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: lingonplockning
12. Något man skriker: latoxe :)
13. Film: Last man standing
14. Något man dricker: Lulmutt (Läsk)
15. Band: Landslaget
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Lingonstigen
18. Bil: Lamborgini
19. Sång: La Luna
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Logdans

Jag utmanar mina bloggläsare!! Ni använder begynnelsebokstaven i Ert namn

Ännu en favorit! Islands bidrag 2007


Älsklingslåten!!! från ESC 2007


Månda morron!!!

Snön vräker ner! tråk..... Själv sitter jag & pöser i soffan, tar igen mig efer en hård men jätte trevlig helg. Mycke god mat och dryck, många roliga människor. Men Evy va har du kommit på för ljusblå idé, glöm invägning!!!!!!! Skulle behövt skotta snö men eftersom jag fortfarande har ont i min arm så tänker jag inte utsätta mig för det! Sortera lite tvätt & försöka ORKA ner till tvättstugan ska jag iafl. göra. Tomt blev det när alla ungdomarna lämnade hemmet så nu är vi "samen" en vecka igen, jag o husbonn :)

Och ännu mera........!!!!


Mera.........


Blommor från Putte, Pontus & Sandra


Tack för Grattis Hälsningarna!!!!!


Fredan är räddad..........!


Mumssssss!!!!


Halooo!

Nystylad! men jag är inte riktigt nöjd,det är ju det där me å macha (matcha) färgerna. Bakgrundsbilden är från lobbyn på Phuket Hilton där vi bodde :) klockan är nu långt över sovdags, börjar svida i ögonen efter en lång kväll vid datorn, så jag hoppar i säng! Sov Gott! P.s nöjd nu eller???

Nu är glada julen slut,slut,slut. Nu ska julebloggen bytas ut,ut,ut...................!

Den som väntat på nått gott!!!!!

Tjöööötaaaaaa! Här är mitt liv........................!


Tillbringat lördakväll i " Svejom"


Måste bara få tala om....................Bokat o klart, Karon Beach 2010!!!! :)


Bagageluckan i huvvet, AJJJ ont som F..!!!!!!

Försöker ngn göra sig av med mig???? Det börjar bli för mycke olyckor!!!!

Kan det bero på för mycket go fika.......................?

Sliskat med jurik & Madagen

För Fet för ........ en ny vinterstass! Bara att Returnera!!!!!!!!!!!


Opssss!

Jag skulle aldrig ha skrivit det där förra inlägget!!! nu har jag nåt att skriva om och det är mitt tisdagstrauma!!! Trodde min sista stund var kommen, voltade i trappen och landade på hallgolvet helt "le´brötn" Ont i armen, rumpan, knäna, benet, axeln,TUMMEN!!!!!!!!!!! sov som en kratta inatt, gick på jobbet i morse men knatade hem till lunch, väldans trött o bruten, kunde som inte utföra just ngr sysslor så jag flexade ut. Hem för att sova och ringa sjukan (Marlene bara tjata!!!!) fick komma och träffa el´dottore, värme och ipren from i morgon och försiktiga övningar för att inte stelna till, (gamfolkä ji vet) suck.......! jag som börjat stavgå igen och skulle börja coregympan idag efter veckor av latmask :)(smittar våldsamt).Ska trösta mig med semlor, får se om jag smäller i mig båda eller spar ngn till jurik!

Sorry! men det händer ingenting...............................

Snacka bloggtorka!! Men det finns absolut inget att skriva om!!!!!!!

Mycke snö äre.....!


Insnöade idag!

Ingen ordning på vädret! Snöar och blåser småspik, skulle behövt klä på mig och gått ut och skottat men kan inte förmå mig! har suttit på fackexpen och frusit häcken av mig på f.m och har fortfarande inte tinat upp, så nån snöskottning blir det än inte på ngr timmar. Tillbringar lite tid framför datorn och tv:n istället, har betat av lite "Våra bästa år" och Glamour och tack gode gud att jag kunnat ta mig ur såpaträskät för ta me f.. va irriterad och frustrerad jag hinner bli på denna lilla korta stund! Ja menar i vilket skick va jag inte när jag maniskt va tvungen att följa varje avsnitt...............! jag har väl fått ta in på behandlingshem om jag fortsatt :)

ny bättre bild!!!


Kallt i träna -20


Eva & Stefan, är det inte dags att pallra sig hem snart!!!! suck, här är kallt :(

Är ganska avundsjuk på ER!!!! (stavas det så?)

Lördamiddan, Thaibuffé från Ankis! Mums............!!!


RSS 2.0