lörda morron!

Pigg och rask, var uppe redan kl. 08.00 och käkade frukost! Så himla skönt den här tiden på morgonen, tänk att det är först nu, det senaste året jag har börjat uppskatta det, jag har väl mognat om jag så säger! Eller börjat åldras, då har man ju svårt för att sova? eller........ Nu ska jag fara ut och fotografera lite, fick för mig att jag skulle ta lite kort på omgivningen och lägga ut på klanen Eriksson sidan, så släkten får se hur det ser ut i Dorro!!! Hemma på min gata :)

Mäh! nu äre freda igen!!!

Ledig i dag, men sen blir det jobb! fick ett mess sent i går när jag krypit ner i sängen, det va Pontus :) han och Sandra kommer ihelgen!!! Så skönt å få se dom! nu ska jag planera för middan och skura bort slipdamm, suck.............

Linus och Jesper! Öland 2008


Saknar mina pojkar............

Har inte träffat Jesper, Pontus och Putte på en evighet!!!!! Tur Limpan är hemmavid och gör lite väsen!! Love till Er alla från mamsen :)

Jag fick en kram...............

i går, den färgade hela min dag i ett rosa skimmer!!!!!!!!!!! Tack Bernice :)

Äntligen måndag........

snön har återigen lagt sig vit på marken, inger lite julkänsla, lite för tidigt men so what!!! Tar till mig alla era kloka råd från mitt tidigare inlägg, men det är inte så enkelt!!!! Har ju för tusan försökt.............. Nu ska ma gå å arbee´t

Jag är så arg....................

så jag vet snart inte vad jag gör, heter en bok som Linus fick när han va liten, jag undrar varför han fick den? Jag måste läsa den, kanske det står hur man ska bära sig åt för att svälja ilskan och lära sig vara tyst! för det kommer aldrig att bli ngn förändring, suck..........!

Fredakväll!!!!

Avnjutit en god kycklingryta, ett glas vitt (2,3), har satt Sis i arbete! Ombokning av Thailandresa till ny resa!! Svider i hjärtat men vi behöver spara lite pengar till stugan så det blir en billigare istället!! Men huvudsaken man får lite sol och värme :) Tack Edi för tipset, det blir Lanzarote!!! Men kan inte sluta tänka på ditt mkt otrevliga äventyr idag!!! Hoppas du inte tänker på det? Nu äre mycket på G!

Linus skiftar till vinterdäck på mamsens bil.......


Ni kan inte ana..............

vad jag fick för ljusblå idée på morronkvisten!!!! Jamen, jag har börjat planera sommarsem.!! Kul, ja menar då har man nåt att roa sig med en sån här ledig dag nr 2(igår va nr.1) av nästan tre, eller två och en halv, börjar inte förrän kl. 16.00 i morron!!!!! Sen kanske jag ska gå ner i källaren och göra ett ryck, men det är ganska många minus ute och det betyder lite minus i källaren oxå så jag får se om jag vänder i trappan eller!

Stressdemens???

Finns det? Jaa, det måste det göra! idag har jag och en mycket kär vän samtalat och vi var inne på det, kan man ha så mycket omkring sig så man blir vimsig? Innan hon gick va vi även inne på kaoset som omger oss i hemmet, kan det stressa en så man uppvisar demenssymtom, och jag kom på när jag gick på toan efter att ha vinkat av henne att så är det ju faktiskt! Jag började spalta upp vad som för tillfället gör mig orolig och "mimsig" och fick en lista, den listan kommer jag nu att på nåt sätt försöka beta av, ta tag i och kunna dra ett streck över, då tror jag att symtomen kommer att lätta, så ett tips till dig älskade vän, skriv ner!!! och kan du inte beta av den själv så hjälper jag gärna till!!! Tror att det kan va av största vikt att få svart på vitt vad som stör!

Tre år! Du fattas oss........


En köttfäspaj bidde det!!!!!! och till det ett glas vitt! eller ett??? 2,3,4 :)


Tänkte börja med middan!!! Va det blir? Ja, va tror ni?


Tjenare Lasse!!!!

Va kul att du gjorde ett besök!!

Rönnbergs rönn idag..................


Fredaaaaa igen!!!!

Va veckorna går fort, hinner inte riktigt med! Har hunnit med tre koppar kaffe på morronkvisten, en solokvist!, en med SvenneDufa och en med Edi!!! Mycke trevlig start på fredan må jag säga!!! nu följer väl som brukligt en freda! spraya runt med lite lukta gott så husbonn tror att jag har städat, samt planera för ngn god middag :) sen ladda för jobbarhelg!!!

Vitt på backen......

Gruvar varje år inför detta väderfenomen, men när den kommer så måste jag säga att det blir riktigt vackert! Och jag har skickat efter en vinterjacka....., det är oxå ett fenomen!!! Ja menar nåt som är bland det jobbigaste i hela världen är att köpa kläder, jag går hellre nästan utan! Vet aldrig va jag vill ha, eller oxå vill jag ha allt och då blir det ingenting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men nu är jackan inhandlad, och vinterskorna köpte jag i fjol, och i god tid, hör och häpna :) Så nu är jag rustad!

Rönnbergs rönn i vinterskrud.............


Vårt lilla kryp in.................


Husbonn låser för vintern............


Mäh! glömde ju, vy från hotellet i dagsljus ju!!!


Bay, Bay Turkey......


Familjen Norkvist


Vackert......


Sunset.........


Det närmaste en sköldpadda jag kom............ Hrmp!


Ossmans gryta............


A Flower...


Havet......


uppe mä tuppen.............


vägen från beachen...


Natt på ballis....


Hemma igen efter en.....

fantastisk vecka i Turkiet! Har ni inte varit där, så tycker jag att ni ska åka dit! Side som vi var i bjöd på både, historia, stort restaurang utbud, rolig shopping, trevliga människor, rent och snyggt, och SOL!!!!!

RSS 2.0