Galen Ryss!!!!!!!!!!!

Försökte likvidera mig i natt, men jag skrek som besatt, han blev skrämd och stack, så här sitter jag med livet i behåll!!!!!!!!! men med en hes röst, skrek så jag trodde halsmandlarna skulle poppa upp genom munnen! Tur att det bara var en ond dröm.................!

Så fantastiskt gott!!!!!!!!!!!!!!!


Ny dag.............

nya bekymmer!!! Näe fullt så illa är det inte. Funderar på att gå ut och sola den fetbleka magen innan jag ska på jobbet! Den delen av kroppen har inte fått många soltimmar i sommar, har ju inte precis varit ngt beachläge, dom två veckorna det va det tillbringade vi med att bygga och golfa! Ser fram emot dagens arbetspass, det blir nämligen jordgubbstårta hos en f.d arbetskamrat, hon bor i "Träsket" så vi tar bilen och rattar dit en vända! Ha en bra dag alla goa,glaá människor!

Tänk...............

att man blir så uppåt när solen tittar fram! Då vill man göra en massa saker t.o.m inomhus, är inte det konstigt? då ska man ju vara ute och göra saker eller bara ligga med en god bok och chilla! Dagen idag ska jag tillbringa med att klippa gräsmattan, äntligen! den har vuxit sig decimeterhög sen förra solskrällen, oxå ska jag göra bort ännu ett kvällspass på jobbet,har tre pass kvar sen är det två veckors semester igen :) Ha´re gott i solen alla glada människor!

Haloooooo, ser ni? solen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)


Tråkväder........!

och med det följer latmask!! Har ingen lust att göra nada!!!! orkar inte göra nada, och skiter i att göra nada!

Rastplats vid Lomsjö


På turne i de djupa skogarna...............


Ops! va hitta ja?

Bara så ni vet...........

Så är jag tillbaks på jobbet, slut på semester´n för tillfället :)

Morgonstund har guld i ........


En helt fantastisk eftermiddag, kväll & natt!! Synd på så få närvarande, men är det inte alltid så? nåväl vi som var där hade ju trevligt iafl. En efter en droppade vi in på MB, lokalen för vårt event, de flesta av oss va ju "käns folkä" många från "plass´n" så vi morsade lättsamt på varandra, men så fanns det dom som fick kramen och så fanns det en eller två som tisslades och tvistades om, vem är det??? tänk att man kan bli så förändrad men å andra sidan 30 år är långt bort i tin :) Mingel, tipsrunda, thailändsk buffé, kaffe och musiktävling förgyllde timmarna och tiden bara rusade iväg! Det var pub på hotellet så dit styrde vi kosan så småningom, strålade samman med fler jubilarer, 25 års, och dom verkade ha precis lika trevligt som oss!!!!! sen spreds ryktet att det var efterfest hos Modin så naturligtvis lallade vi iväg dit, snacks, varma mackor, bira och ännu mera surr. Men allt roliga har ett slut, och i soluppgången vandrade jag hem med ett fånigt leende på läpparna och ett "gurglande" skratt i strupen! Men en fråga återstår! vart var Modin???????

Klassträff idag.................

30 år sen vi gick ut 9:an, det är ju inte klokt, många år har passerat och mycket har hänt! en del av klasskamraterna har jag inte sett sen examensdagen eller närmare bestämt sen klassresan till Bulgarien, men det är en story för sig :) får se hur många man får återse idag?

Ruskigt återfall....................?


Näe, skojjar bara! Jag och Linus liksom slår på stort ikväll, vi är solokvist eller som man kan säga, på tu man hand! vilket påminner mig om en rolig grej när limpan var liten, vi skulle ut och åka bil, sa åt honom att vi skulle åka på "tu man hand" han satte sig lydigt i bilen, jag kastade i backen och började vant backa utför nedfarten med blicken klistrad på Uddos dörr, till saken hör, jag kan inte backa och titta i backspeglarna, utan jag vrider huvudet typ trekvarts varv och fäster blicken på grannens ytterdörr, han som bor på andra sidan gatan mittemot, då hamnar jag nämligen rakt bak och inte i diket eller med risk för att mejja ned brevlådan, fyndigt va? Nåväl jag fortsätter att ratta bilen och när vi kört en stund hör jag från baksätet, men du mamma! vart ligger på tu man hand? Va inte det gulligt så säg? Jag kommer ihåg från ett annat tillfälle, vi var på väg till Svedje, körde förbi Lövvik där dom har ett äldreboende, maken förklarade för barnen att där bodde hans far-far, jaha det är ett sånt där pensionat kom det då fyndigt från baksätet :)

Förresten, Före!!


och efter!!!!!!!!


Marita med fam, ha en himla skön semester!!!!


Marita!!!! Det är Morden i Midsomer jag pratar om :)


Mer spännande än så var det inte!!

Regnig måndag

och sista sem.veckan tar sin början!!! Men spela roll, har haft två soliga, härliga veckor och jag vet att jag kommer att få fler lite längre fram :) Och tänka allt som jag (vi) hunnit med, golfat, rensat garaget, snickrat en ballis, flyttat sonen, städat, Ö-sund, Umeå, Sollefteå, och så lite allsång och lite mord, va mer kan man begära?? Idag har jag tillbringat dagen med LillSis och Malvina, har snurrat ngr varv inne på dollarstore och som vanligt kom jag ut med "trusseskydd" och tvättmedel och för Er som ikke snakke norsk kan jag upplyse dere om att trusseskydd är tros- skydd på svensk, trusseskydd kan man för övrigt använda bl.a som skavsårsplåster, solskydd för tatuering, det finns säkert fler användningsområden, varför inte till nyrakad make med skärsår på hakan, klipp ut en liten bit och dutta fast (den är ju självhäftande) :) Ma höres!

RSS 2.0