Nope, ingen Alien, bara jag & mina stavar :)


Hörru du Evy Östman Berg!!!!!!!!

Det beror faktiskt inte BARA på det :)

Vägning!

I dag bar det iväg till Villis för en första vägning, -6 kg :) Inte illa, och jag som var på väg att kasta in handuken. Har fått tillbaka energi och lust att röra på mig igen, så nu får stavarna äntligen komma till nytta, nu behövs bara nya walking-skor för dom jag går i är totaly utnötta!!!

Måste bara få tala om.................

Att jag har fått livet tillbaka!!!! Mår så gott :)

Haloooo!

Håller på att styla om sidan så den ser lite knasig ut för tillfället!

Skynda, skynda så ingen nallar!!!!!


Klart & Betar´t


Malvina med bestämda mot Ma Way för lite lördagsgodis :)


Vårtecken på Ersvägen!


Ny dag......

Fredamorgon, sista arbetspasset för denna vecka men ser inte fram emot helgen för fem öre. Va ska man göra??? inget skoterföre, inte äta, inte dricka ( vin alltså ) Känner mig ganska anti! Huvudet dunkar, vaknade med en begynnande huvudpine,och det blir bara värre ja, ja vet ska dricka mera!men jag blir bara illamående, bytte ut frukost drycken mot två kokta ägg och en kopp the och magen skriker redan efter mera och det är två timmar till lunchsoppan!!!!!!!!! I skafferiet på 10:an finns en påse med chezeeballs :) Ha,ha! näe den får vara ska spilla upp ett stort glas vatten med citron i och börja fredagens sedvanliga sysslor ( städa suck...!)sen är det bra att gå hem o fortsätta, men maken städade i måndags (gullidej) så det kanske bara blir nåt litet med damsugar´n.

Suck........!

Vill bara lägga mig ner & döööö!!! Mia! hur f.. stod ni ut? efter 3 1/2 dar är jag så nära att lägga av!!! Mår ju tjuvtjockt, har varit tvungen att byta ut ett mål per dag mot nåt matigare, ägg o tonfisk, annars kan jag inte va upprätt, ska ju orka jobba oxå, suck.... Men idag känns det faktiskt lite bättre, men va livet är tråkigt när man inte kan äta :) Va kan jag göra istället? Näe förresten vill inte ha ngr svar för jag blir säkert bara grinig då! För då kommer ni med sånna hippa, alerta ideer om att städa, promenera, och bla. bla bla och jag ORKAR inte :) Vill nog helst bara ligga & tycka synd om mig själv.

Hemma igen!!

Trött som tusan! men väldigt nöjd, många kramar till mina arbetskamrater och till världens bäste Lasse för en kanon helg!! Stöp i säng vid 20-tiden, inväntade maken som repade med bandet men orkade inte sitta uppe, med lurar i öronen och en seg ljudbok så slog jag igen mina ljusblå! Vaknade upp i morse och ser en klarblå himmel,vart tror ni jag skulle vilja vara en dag som denna? Edi!känner jag dig rätt sitter du väl redan på sjön?

Hej då " Rajjastan" för denna gång!


Oooops! vattnen tog slut, men det löste vi utan problem :)


Ä hännä må vi gott!!!!


Fredas mys :)


Gla´påsk önskar vi i Vita Villan!!!


Då var vi tillbaks för nya äventyr!!!


Snart påsk!!!

Handlat, packat och stökat, snart drar vi iväg till " Rajastan " för att fira påsk! Så synd bara på vädret, lämnar skoter´n hemma :( in´t lönt & dra med den, suck...! Vi får väl roa oss med annat :) Ser framemot framkomsten i morgon e.m då är det middag hos Edi och Lasse, kult!!!

Grillpremiär :) men vädret kunde vart bättre!!


Tråksöndag!!!

Nu var det ett tag sen vi hördes av men det har varit så mycket annat på G så jag har inte haft ngn lust att blogga! tråkväder hela lediga helgen, spöregn fre och lördag, suck.... Idag så drog vi till Ström & blåste lite pluring på Dollar, hellre det än att sitta hemma & ha tråkigt :) Lite panik fick vi när vi skulle betala men what the f...!!!! Köpte lite tavlor så vi som tänkte mysa till det lite hemma, men det tar väl ett tag inte man orka sätta upp dom :) Jurik köpte ngr hårdrock dvd:s så nu dånar det i hela mitt huvud, ett läderarmband hamnade oxå i kundvagnen, vet inte om han håller på att ladda för White Snake sista helgen i maj eller?? Själv köpte jag det klassiska, trusseskydd, tops, handtvål, & sockar till grabbarna!

RSS 2.0