Vill ni veta hur det gick.......?

Tänkte att ni kanske oxå "ampedes" lite efter mitt förra inlägg! Hur det gick?? Jo bra bra, somnade lugn och fin efter en sista "kontroll" med grabbarna! Nu tänker mamsen nanna, go´natt och ha det bra och ta det lugnt och ring om det är nåt, blababla!!! och tänk, jag somnade! sov till morgonen, och telefonen hade varit tyst! Och när jag läser kommentarer från son och vänner så känner jag lugnet :)

Kommentarer
Postat av: Marita

Härligt att myggen flyttat , och du, jag var nog lite för optimistisk , igår vid 24 invaderades vi av mygg på terrassen , dom bor här också , eller så flyttade från Doro och hit.



Orolig över barnen är nog alla mammor men du behöver inte vara det. Så fina och härliga killar som du har , Dom står med bägge fötterna på jorden, positiva och mysiga killar ! Det är helt din förtjänst , dom kan du vara stolta över ! För dom är så stolta över dig, dom älskar sin mamma , det märker man !!!// Kram

2009-06-28 @ 14:18:06
URL: http://maritajohansson.blogspot.com/
Postat av: Marita

Med så fint väder har man inte suttit vid datorn speciellt mycket i helgen ! Det är ju i och för sig bara positivt. Nu har jag tagit igen det och bloggat om helgen, och såg då inlägg !! Jag kan inte gissa ??? Kram !!!

2009-06-28 @ 19:27:04
URL: http://maritajohansson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0