Livet tillbaka...

känns det som jag fått, mår betydligt bättre! men nu deppar jag istället! sån här fy fan va fet deppig jag är! sket sig ju med sopporna eftersom jag mått så pyton enda sättet att få illamåendt att gå över har varit att äta!! vågar inte ens gissa vad vågen står på i dagsläget men med tanke på att alla kläder spänner som fan över mage och rumpa så är det nog åtskilligt! Får packa ner några "strisäckar" i olika kvallisort och färger så jag har nåt att ta på! suck.... orka..... Förresten välkommen hem Edi!!!

Kass...

i kistan fortfarande, mår absolut inte nå bra!!!! Vilken födelsedagspresent jag fick med mig från Umeå va? magsjuka suck... Att man kan bli så utslagen av lite bassilusker!! Jaha Evy! då var ni på väg hem snart då, jag och G.S surrade i morse om va fort tiden har gått, kan inte fatta att tre veckor redan är förbi! nu är det drygt en vecka kvar tills jag åker, men det känns gruvsamt när man mår så här!! förhoppningsvis vänder det men man blir ju så trött och slut, har nada ork....

Kall dag...

Men det hindrade inte maken för att blåsa alla pengar!!! Jag gick ut stenhårt,min lista var lång, och så vitt jag vet så hade maken ingen men han drog förbi på en öonblink, och min lista förblev obockad.... Men jag gråter inte för det, fick ju en ännu mer läcker make :) Sen så lider jag av nåt bakåtvänt shoppahollic syndrom, jag kan inte shoppa!!!! hur gärna jag än vill........... Har iafl köpt en tårta till morgondagens födelsedagsbarn, MEEE!!! :)

Edi, Edi!!!!

Jag drömde om dig och Lasse i natt! ni kom och hälsade på oss på vår semester! Ni skojade til det lite och sa att ni åkt hem, men sen sa ni att ni tog en brake från Thailand för att åka till Europa en sväng!!!! :) hur man kan dröma va? men nåt som slog mig va att ni va inge BRUNA!!!! katastrofa....... Så Från det ena till det andra befinner mig som sagt i den stora staden, skall snart bege mig till Jespers skola, John Bauer för en mentorträff, sen handla, laga mat och chilla med lite vino..... Ha en trevlig helg allesammans!!

Nu drar ja till

La Stada.............

Fettisdan...

inleddes med ngr timmars arbete sen drog vi till Villis, handlade möbler!!! så fint det kommer det att bli! Sen lunch på baren, taccobuffe, mums. Sen hem och tisdagshandla, jobba klart, spinna och äta en semla :) Nu OS! Ha´re gott alla glada....

Hård dag.....

Började dagen med soppa!!! Jaha, tänker ni! dags igen! jo men visst, va fan måste ju komma i bikinin, tänker inte gå och köpa en ny!!! Sen har det varit coregympa och mera soppa, sen en middag, får se hur det funkar träningsmässigt, men måste testa! I morgon är vi ngr från jobbet som åker till Villis på Mio för att kolla ut ngr möbler till vårt personalrum de,t blir skönt när det är klart och vi kan ta det i bruk.... Ett spinningpass står oxå i agendan för morgondagen! längtar....... Nu invänta OS sändningar!! Kalla i spåret!!

OS invigning....

Har spelat in, så nu tittar vi!! Men blir så ledsen i ögat, en sån tragisk olycka! I en annan del av världen, i Dorro har vi ett födelsedagsbarn! Grattis Marlene på 40-års dagen :) Och jag har ett halleluja moment, min fooot!! Jag kan gå.... jippie, efter att ha haltat omkring 1 1/2 v så har jag fått livet tillbaka! en liten, liten glasbit, ställde till det, blev infekterat, men efter fotvårdsbesök så känns det bra mycket bättre!

Ledig dag!!!!

Skulle vilja göra så mycket men det tar på krafterna och halta runt!!! fotjävel.... ska iafl få komma till fotvården i morron fredag så det känns bra. Tänker iafl. trotsa the pain och spinna ikväll! Slappar i soffan efter lite plockning, våra bästa år på tv:n, att dom orkar.... tur man inte lever i den såpan :)

Onsda.....

Kallt i morse -20, men nu skiner solen! Maken har kommit hem från en blixtvisit i Paris och där t.o.m snöade det lite på Tisdag morgon, men några sådana problem har väl inte du Edi?? annars rullar det på! Erika Selin blev årets dorro bo, Linnea Andersson, gamm sågen chefens dotter fick en finalplats till Lilla schlagerstjärnan och jag har fortfarande ont i fotjäveln..... Va kul att ni tittade förbi Hilton, fick för mig att det inte låg så långt bort från Ert hotell eller? Kramen till ER alla!!!

Men herregud va längesen!!!!

Har hänt lite sen sist! har blivit fetare, varit på kanonparty, fått en tjejmilen T-shirt och har jävligt ont i foten!!!!! snön vräker ner! Jesper kommer hem ikväll, har inte sett honom sen den 6 januariiiiiiiiiiiiii.Ska ut mä kompiiiiiisa från Träskää och äta Thaimat ikväll! Nice..... Edi om du mot förmodan hittar en dator så kan du ju titta in, ska försöka hålla dig uppdaterad om läget på plass´n! må så gott alla glada! Nu äre helg............

RSS 2.0