HOME AGAIN!!!

Morning everybody!!!! Jaha då var man te baks te gammla Svedala! skönt fast ändå inte, skulle fått ngr. flera dagar för att riktigt få fart på solbrännan, andra veckan hade vi fler dgr med dåligt väder än med sol så det blev en besvikelse, men annars har vi haft det hur bra som helst, mycket skratt och hur mycke (jucie)som helst!!!!Ha ha, den va väl bra Görel? fniss :) Behövde inte få ngr abstinenser heller för väl hemma korkade maken upp en flarra vitt och serverade en hot gryta, han är för go han (min husbonn). Satt uppe till kl.2 och betade av idolavsnitten som missats under dessa två veckor, är egentligen inte intresserad men när Dorotea har en egen liten sångfågel med är man ju bara tvungen att kolla och hon är ju bara sååå bra! Men i går blev det stopp, men herre gud för henne har det ju bara börjat!!!! Har nu avnjutit en rejäl frukost bestående av körven, ägga och pären, va så himla hungrig! En kopp kaffe och kolla mailen, blogga lite och sen ladda för ett kvällspass på jobbet är vad som gäller för nu! Ma höres! p.s Marita vad blev det för kvallissort på twinsen? Hälsa den lyckliga familjen :)

Kommentarer
Postat av: emma

EMMA kräver BILDER av LENALUUUUUUUS ;)

2008-09-26 @ 11:31:23
URL: http://hopstadius.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gillar du kläder? Bli medlem här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=2863 och du kan få 150 kr i presentkort på antingen H&M eller Gina tricot, det funkar :)

2008-09-26 @ 11:32:19
Postat av: Marita Johansson

HEJ VÄNNEN , VÄLKOMMEN HEM ! Har saknat dig jättemycket.. Ses nästa helg !! Vad det blev för sort på twinsen får du allt ta reda på sjäkv genom att läsa min blogg !! // Kram kram

2008-09-26 @ 15:20:55
URL: http://maritajohansson.blogspot.com/
Postat av: Mia

Jag tror nog att du är brun så det räcker till ändå,

vi får väl se till helgen :o)

Det blir kul att få träffas och höra om allt tokigt ni varit med om under resan!!



Kramizzzzzzzzzz

2008-09-26 @ 22:07:52
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0