Ledig dag nr:2

Så evinerligt trött på denna halsonta och hosta..... Verkar inte ge med sig! Jag som vill spinna, hade ju kommit igång med stavgången oxå, men groteska skavsår satte stopp, nu när dom väl har läkt ja då är det det här... Suck!!! Har ringt lärcentrum idag för att få hjälp med lite information runt utb. jag är intresserad av att gå, känns drygt med Skövde, blir ju en ekonomisk fråga att ta ställning till. Annars så tycker jag att allt är piss. ja så enkelt äre med det!

Kommentarer
Postat av: Evy

Men Lena. Nu får du inte vara så där negativ. Din hosta kommer snart att gå över och då är också skavsåren borta och DÅ kan du träna igen. Om du varit frisk har du fått följa mig hem och tillbringat dagen på vedbacken. Du hör ju va kul jag ska ha!!!! Förresten om du är frisk och vill spinna på onsdag så är det bara att du hör av dig så kommer jag in tidigare. Ha nu en skön dag och kurera dig riktigt. Krya på dig kramar.

2010-04-26 @ 08:59:06
Postat av: lenalustig

Edi,Edi!

Hade gärna stått på vedbacken med dig! hä ä bra träning!!! Jag hör av mig om onsdagen, men tvivlar att det är nåt läge.... Men tack ändå!

2010-04-26 @ 11:38:25
Postat av: Barbitta

Förstår dig precis Lena, man blir så less! Tror att min förkylning håller på att bli bättre men känner att jag har blivit lat och fet på kuppen ;) Så fort det går att tappa orken! Men vi kommer igen, det gör vi! Dags för ett samkväm kanske? Med lite pepptalk.

2010-04-26 @ 15:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0